Inboedel woonkamer

Inboedelverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Nieuwe aankopen automatisch meeverzekerd
  • Garantie tegen onderverzekering
Bereken uw premie

Inboedelverzekering

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering

Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. U kunt dit voorkomen door regelmatig de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleert u of de dekking van uw verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit.

Waarde inboedel berekenen

U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Vragen over uw inboedelverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0167) 52 10 61.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.